Inchideri terase

Inchideri terase in Constanta, Navodari, Ovidiu sau alte zone la cel mai bun pret ! Astfel, acestea devin functionale tot timpul anului, prin izolarea inalta impotriva tuturor intemperiilor (vant puternic, precipitatii, ninsori). Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix.

 
 
Deoarece are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demontat cu usurinta de catre tine, fara a fi nevoie de ajutor calificat. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ.

Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor. Dimensiunea rulourilor fixe este variabila, aceste produse putand fi confectionate pe lungimi si inaltimi foarte mari, intrucat nu sunt prevazute cu structura.


Dimensiunea necesara a peretelui este realizata prin lipirea transparenta a foilor de cristal. In partea inferioara a materialului se adauga un sort din polytextil, care are rolul de a indeparta scurgerea apei de la baza.

De asemenea, acestia mai sunt utilizati si de catre hoteluri, restaurante si cafenele, pentru inchiderea teraselor pentru clienti. Sunt produse foarte practice de inchidere si protectie a spatiilor cu rolul de petrecere a timpului in aer liber.

Pentru alte intrebari ne puteti contacta la tel: 0721 79 79 44
 
Call Now Button