Bannere publicitare

Bannerele sunt elemente de semnalistică cu dimensiuni mari şi foarte mari se execută de cele mai multe ori din panză flexibilă denumit generic banner/poliplan( material textil dublu acoperit cu PVC), printată digital direct pe suprafaţă. Bannerele outdoor sunt realizate cu cerneluri de tip solvent, real solvent sau eco solvent, care garantează o rezistenţă a materialului publicitar de până la 3 ani.

 

Bannerele se pot  printa la orice dimensiune dorită, insă laţimea maxima a unei faşii de banner este de 1,6M la 1440DPI. Faşiile de banner printate se pot  suda cu ajutorul unui utilaj special pentru a obţine dimensiunile dorite.

Aplicaţiile bannerelor: panouri publicitare, banner stradal, reclame luminoase, afişaj stradal, prelate auto, copertine.

 

OPTIUNI PENTRU FINISARE BANNERE

 

Bannerele frontlit pot să includă (la cerere) diverse finisări: tiv, capse de prindere, găuri de vant, buzunare de prindere etc.

 

DESPRE MESH PUBLICITAR

 

Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni. Mesh-ul este realizat  dintr-un material special,  compus dintr-o tesãturã de poliester perforat pentru a permite trecerea vântului şi a luminii prin material, cu coating din PVC alb pe ambele pãrţi, cu greutate redusă în comparaţie banner-ul.

Acesta înlocuieşte cu succes banner-ul atunci când vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz în care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

 

Aplicaţiile şi locaţiile obişnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri în săli de sport, mesh-uri afişate pe stadioane,  mesh-uri aplicate la interior în săli foarte mari şi orice altă aplicaţie unde este necesară afişarea unor printuri de mari dimensiuni.

Call Now Button