Centru Foto & Print

Centrul de printare DGX Va ofera o gama ampla de servicii profesionale de  printare, copiere alb-negru si color, copiere, scanare color.

 

Meniuri Restaurant

Meniurile sunt ca o cartea de vizita pentru o cafenea , un restaurant sau bistro. În afară de atmosfera, meniul oferă o   impresie de durată  Meniul reflectă, de asemenea, personalitatea unica a locului,  și impresia  pe care acesta o lasa clienților săi după ce părăsesc localul .

 

 

Serviciul de scanare color va economiseste  spatiu si timp, va ajuta sa tineti o mai buna gestiune a documenteleor, va ajuta la  modificarea anumitor documente si printarea lor din nou, pentru arhivare, etc. Avem un ce ntru de printare unde oferim servicii de scanare color si copiere Vizitati centru de printare si veti fi placut impresionati de viteza de printare a documentelor si calitatea printurilor.

 

Realizam postere personalizate la cererea clientilor de o calitate exceptionala. Oferim imprimari de calitate pe materiale si cerneluri de calitate.

 

O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru  scanare color, copiere de la A4 la copiere A0 si printare. Calitatea serviciilor este garantata de seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Echipamentele moderne permit scanare color si printare cu rezolutii ridicate, realizare de postere personalizate in culori vii cu aspect natural.

Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail,sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.

 

centru foto

Pentru imagini vii, expresive care sa va reprezinte alegeti serviciul de printare color in realizarea de copii si postere personalizate. Realizam printare postere personalizate cu printare color mixt sau printare color full.

 

 

 

 

 

Call Now Button